Educație fizică de acasă

În această secțiune a platformei vei găsi articole și filmulețe care te vor ajuta să efectuezi activități fizice și de acasă.

Găsești toate articolele cu educație fizică de acasă aici!

Articles

Find More  

Educație fizică de acasă – dezvoltarea forței generale 2

Bună copii, astăzi vom face 18 minute de exerciții pentru dezvoltarea forței generale. În acest video avem un set de exerciții ușoare pentru voi, care ne vor ajuta să dezvoltăm forța atât a membrelor superioare, cât și a membrelor inferioare. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru mișcare, pregătiți-vă o sticlă cu apă și îmbracați-vă lejer să vă mișcați ușor.

Continue reading  

Educație fizică de acasă – dezvoltarea forței generale 1

Bună copii, astăzi vom face 21 minute de exerciții pentru dezvoltarea forței generale. În acest video avem un set de exerciții ușoare pentru voi, care ne vor ajuta să dezvoltăm forța atât a membrelor superioare, cât și a membrelor inferioare. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru mișcare, pregătiți-vă o sticlă cu apă și îmbracați-vă lejer să vă mișcați ușor.

Continue reading  

Educație fizică de acasă – complex de exerciții cu bastonul 2

Bună copii, astăzi vom face 16 minute de exerciții pentru dezvoltarea fizică armonioasă, cu ajutorul unui baston. În acest video avem un set de exerciții ușoare pentru voi, care vă vor ajuta să construiți un corp fizic sănătos. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru mișcare, pregătiți-vă o sticlă cu apă și îmbracați-vă lejer să vă mișcați ușor.

Continue reading